Peceni smrznuti burek │ Danija

Pečeni smrznuti burek

Burek sa sirom

Sastav:

Pšenično brašno T400, sir, biljna mast, so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.

Burek sa sirom │ Danija

Burek sa mesom

Burek sa mesom │ Danija

Sastav:

Pšenično brašno T400, nadev mesa 20% (mleveno juneće meso, crni luk, bibercrni mleveni, začinska paprika slatka), palmino ulje voda, so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.

Burek sa spanaćem

Sastav:

Pšenično brašno T400, sir, spanać, biljna mast, so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.

Burek sa spanaćem │ Danija

Burek sa jabukom

Burek sa jabukom │ Danija

Sastav:

Pšenično brašno T400,  biljna mast, jabuke, prezle, šećer, orasi, vanilin šećer, cimet, so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.

Burek sa višnjom

Sastav:

Pšenično brašno T400,  biljna mast, višnja, prezle, šećer, orasi, vanilin šećer, cimet, so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.

Burek sa višnjom │ Danija

Burek sa krompirom

Burek sa krompirom │ Danija

Sastav:

Pšenično brašno T400,  krompir, biljna mast,  so.

Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen  info: gluten (iz pšeničnog brašna).

Način pripreme:

Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.

U mikrotalasnoj pećnici:

Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi. 

Oni su nam ukazali poverenje

Referentna lista nekih od klijenata sa kojima radimo

Olimpus plaza │ Fabrika pekarskih peciva Danija
Eko pumpe │ Fabrika pekarskih peciva Danija
Frikom │ Fabrika pekarskih peciva Danija
Europamarket │ Fabrika pekarskih peciva Danija

Mi smo fabrika pekarskih proizvoda i vašem asortimanu možemo ponudi izuzetno zdrave,
tradicionalno kvalitetne i vrlo ukusne proizvode po proizvođačkim cenama.
Hajde da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo i u korist krajnjih potrošača!

Danija LTD doo

Gornja Trnava bb,
18400 Prokuplje

Radno vreme

Ponedeljak – Subota
od 8:00 do 17:00

Telefoni

064 10 76 777 prodaja

Copyright 2021 Danija LTD doo│Sva prava zadržana