Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa krompirom
Sastav:
Pšenično brašno T400, krompir, biljna mast, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr. Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Oni su nam ukazali poverenje
Referentna lista nekih od klijenata sa kojima radimo
Mi smo fabrika pekarskih proizvoda i vašem asortimanu možemo ponudi izuzetno zdrave, tradicionalno kvalitetne i vrlo ukusne proizvode po proizvođačkim cenama. Hajde da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo i u korist krajnjih potrošača!