Pečeni smrznuti burek
Burek sa sirom
Sastav:
Pšenično brašno T400, sir, biljna mast, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa mesom
Sastav:
Pšenično brašno T400, nadev mesa 20% (mleveno juneće meso, crni luk, bibercrni mleveni, začinska paprika slatka), palmino ulje voda, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa spanaćem
Sastav:
Pšenično brašno T400, sir, spanać, biljna mast, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna) i proizvodi od mleka (sir).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa jabukom
Sastav:
Pšenično brašno T400, biljna mast, jabuke, prezle, šećer, orasi, vanilin šećer, cimet, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa višnjom
Sastav:
Pšenično brašno T400, biljna mast, višnja, prezle, šećer, orasi, vanilin šećer, cimet, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Burek sa krompirom
Sastav:
Pšenično brašno T400, krompir, biljna mast, so.
Pakovanja: od 250gr, 800gr i 1000gr.
Alergen info: gluten (iz pšeničnog brašna).
Način pripreme:
Ukloniti plastično pakovanje sa bureka. Zagrejati pećnicu na 200 °C i peći burek 15 – 20 minuta. Nakon pečenja, burek ostaviti na sobnoj temperaturi, a potom ga seći i poslužiti prisutne.
U mikrotalasnoj pećnici:
Ukloniti plastični omot sa bureka, a zatim ga grejati 8-10 min. na max snazi.
Oni su nam ukazali poverenje
Referentna lista nekih od klijenata sa kojima radimo
Mi smo fabrika pekarskih proizvoda i vašem asortimanu možemo ponudi izuzetno zdrave,
tradicionalno kvalitetne i vrlo ukusne proizvode po proizvođačkim cenama.
Hajde da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo i u korist krajnjih potrošača!
Copyright 2021 Danija LTD doo│Sva prava zadržana