Septembra 2006. uspostavljena saradnja sa kompanijom Balkan Food iz Švedske..
Od Avgusta 2010. održavamo uspešnu saradnju sa kompanijom Globus France iz Pariza.
Od jula 2013. odravamo uspenu saradnju sa kompanijom M. Rizvanaj iz Švajcarske.
Od juna 2014. održavamo uspešnu saradnju sa kompanijom Grand Prix Trading Corp iz Sjedinjenih Američkih Država.

Izvozni broj - veterinarski pecat EU

Izvozni broj - veterinarski pecat USA

Poseta USA ambasadora, gospodina Kirbija nasem pogonu. Video i slike na linku ovde.

•O nama

Porodica Jevtović bavi se preradom žitarica još od davne 1942. godine, kada je izgrađena vodenica sa jednim parom kamena na Babotinackoj reci.Tradicija proizvodnje brašna i ambicija za neprekidnim napredovanjem u poslu se u porodici Jevtović prenosila s kolena na koleno, sve do danas...

FPP "Danija" čine savremeni mlin sa silosima za čuvanje pšenice i proizvodni pogon za proizvodnju smrznutih peciva i bureka.

Pogon je lociran u nezagađenoj okolini, u selu Gornja Trnava, na svega 10 km od Prokuplja. Blizina magistralnog puta omogucava brzu komunikaciju, a netaknuta okolina garantuje proizvodnju bezbednih i zdravih proizvoda u skladu sa tradicijom našeg podneblja i najnovijim tendencijama tehnologije pekarstva.

Mi nismo želeli da proizvodimo klasičan program pekarskih proizvoda, i da "Danija" doo bude samo još jedno preduzeće u nizu prosecnih. Mi želimo da se razlikujemo i da u percepciji naših kupaca budemo jedinstveni.

Zbog toga smo pažljivo istražili tržište, konkurenciju i trendove tražnje i na osnovu dobijenih rezultata definisali strategiju razvoja. Specijalizovali se za proizvodnju polupečenog smrznutog bureka sa nadevima biljnog i životinjskog porekla i bogatog asortimana smrznutih peciva.

Kao potvrdu dobrog kvaliteta višegodišnjeg rada celog kolektiva na implementaciji integrisanih sistema, "Danija" doo je dobila pre par godina izvozni broj od Ministarstva, tako da vec duže vreme uspešno izvozi svoje proizvode u zemlje EU-( Francuska, Austrija, Holandija, Svedska). Međutim, naše ambicije se nisu zaustavile na tome..Mi uvek želimo više..

Želimo da , pažljivo ispitujući zahteve i želje tržišta, ispunimo Vaša očekivanja i na Vašu trpezu donesemo najkvalitetniji proizvod. Takav proizvod mora biti spoj savremene tehnologije koja garantuje bezbednost i dobrih starih recepata naših baka. To je FPP "Danija" doo danas... a sutra? ...sutra počinje danas...i mi smo za to spremni...

danija.rs 2015